appartementen

Eeckenrhode appartement

Eigen tempo
Het wonen op Eeckenrhode is ontspannend. Omdat u zelfstandig woont kunt u zelf uw dagindeling en eigen tempo bepalen. Maar u kunt ook deelnemen aan gemeenschappelijke activiteiten. Er wordt actief gebridged. Er is een biljart voor de heren. Er is een bibliotheek, ook met grote-letterboeken. In de recreatiezaal is een leestafel waar u alle kranten en tijdschriften vindt die u wenst. En er is een tuin van 1,5 hectare waar u kunt wandelen of in de zon kunt zitten. Voor de dagelijkse boodschappen is er een winkeltje aanwezig. Voor de persoonlijke verzorging is er een kapsalon en schoonheidsspecialiste.

Eeckenrhode biljart

Iedere ochtend wordt koffie en thee geserveerd in de recreatiezaal. Elke zondag is er een high tea, waarvoor u ook uw eigen gasten kunt uitnodigen. De warme maaltijd wordt tussen de middag geserveerd op uw appartement of in de recreatiezaal. Het is ook mogelijk om uw gasten uit te nodigen voor de maaltijd.

Voor een lang bezoek van familie of vrienden is er tegen een redelijke vergoeding op Eeckenrhode een aantal logeerkamers beschikbaar. Deze zijn te reserveren via de receptie.

> meer informatie over appartementen die te huur staan

Het is ook mogelijk om een gemeubileerd appartement te huren. Bijvoorbeeld als u het wonen op Eeckenrhode wilt uitproberen, of wilt revalideren na een ziekenhuisopname.

> meer informatie over gemeubileerd huren