Senioren Restaurant

 seniorenrestaurant

Iedere woensdagmiddag Eeckenrhode Senioren Restaurant
Ook voor mensen die niet op Eeckenrhode wonen is het mogelijk om te genieten van de kookkunsten van de chefkok van Eeckenrhode. Op woensdagen serveert Mart van Bakel een warme 3-gangenlunch voor € 12,50 per persoon (€ 14,00 inclusief een consumptie) in de recreatiezaal van Eeckenrhode. Op Eeckenrhode kunt u betaalbaar uit eten. U hoeft niet zelf te koken en bent er lekker even uit. U bent van harte welkom!

12.45 uur restaurant open
13.00 uur aanvang lunch

Komt u alleen?
Speciaal voor alleenstaanden heeft het Eeckenrhode Restaurant een gastentafel waar u kunt aanschuiven. Daar kunt u kennismaken met andere senioren die van lekker en gezond eten houden. Uiteraard kunt u ook aan een eigen tafel eten.

Lekker en verantwoord eten
De focus van de keuken van Eeckenrhode rust op de volgende peilers. Zoveel mogelijk wordt gewerkt met biologische ingrediënten die op basis van eerlijke handel de weg naar uw bord vinden. Voor wat betreft de keuze van ingrediënten wordt nauwkeurig gekeken naar de duurzaamheid van het proces. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan dierenwelzijn. Verder wordt zoveel mogelijk gewerkt met streekproducten. En Eeckenrhode kookt vrij van schadelijke E-nummers! Kortom, op Eeckenrhode eet u lekker en verantwoord.

Reserveren
Graag ontvangen wij uiterlijk de donderdag voor de woensdag dat u wilt komen eten uw reservering. U kunt reserveren via het reserveringsformulier of per telefoon 040 – 2282800 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur).