Van Abbe naar Eeckenrhode

schermafbeelding-2016-10-26-om-10-58-20

Op maandag 7 november organiseert Eeckenrhode van 15.00 tot 16.00 uur een virtuele rondleiding door het Van Abbemuseum. Een gids van het Van Abbe zal u in de recreatiezaal van Eeckenrhode via het grote scherm een rondleiding geven door het museum.

Eerste museumrobot in Europa
Sinds eind 2015 heeft het Van Abbe als eerste museum in Europa een robot in het museum die op afstand kan worden bediend. Hierdoor is het mogelijk om vanuit je eigen stoel via een beeldscherm het museum te bezoeken. U kunt zelfs via de robot een gesprek voeren met andere bezoekers in het Van Abbemuseum. Andere bezoekers kunnen u via het beeldscherm van de robot (het ‘gezicht’) zien. Tijdens de bijeenkomst op Eeckenrhode zal ook een gids van het Van Abbe op Eeckenrhode zijn om de rondleiding toe te lichten en uw eventuele vragen over getoonde kunst te beantwoorden.

Deelname en kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis voor bewoners en hun gasten. Externe bezoekers zijn van harte welkom en vragen we een bijdrage van € 5,00 (svp gepast betalen bij binnenkomst). Opgave a.u.b. uiterlijk donderdag 3 november 2016 bij receptie Eeckenrhode tijdens kantooruren (040-2282800) of via info@eeckenrhode.nl. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.